úterý 2. ledna 2024

Zahrajem! 2023

V roce 2023 pokračovala i akce Zahrajem, kterou pořádá Sledge na webu High-Voltage. Zde probíhá výběr hry ze stránek Score, v tomto roce čísla od 28 do 38. To je pouze jedenáct časopisů, jeden měsíc nastala výjimka z pravidla a Sledge si vybral podle chuti. Podrobnosti ke hrám jsou opět v komentářích na Databázi her nebo v článcích přímo na High-Voltage

Takže jakých dvanáct her jsme loni hráli?

  1. Bad Mojo
  2. Star Trek Harbinger
  3. Strife
  4. Bud Tucker
  5. Close Combat
  6. Z
  7. Harvester
  8. F-22 Lightning II
  9. Orion Burger
  10. Mobil 1 Rally Championship
  11. KKND
  12. Paranoia II & Star Trek: Borg
Ze stránek Score nepochází říjnová hra Mobil 1 Rally Championship. Další změnou je prosinec, kdy byly zvoleny rovnou dva tituly. Výběr se pro akci již tradičně přiklání k adventurám, kterých je tentokrát šest. Dále byly zastoupeny čtyři strategie a po jednom rally závody, letecký simulátor a FPS. Celkově šlo o dobrý výběr a povedené hry, kterým jsem dal průměrně hodnocení 70%. Nejméně se mi líbila adventura Orion Burger, nadšení naopak vyvolaly závody Mobil 1 Rally Championship s 90%. Hodně povedené jsou ale i další hry ohodnocené 80% - Strife a F-22 Lightning II.

Star Trek: Harbinger

Celkově jsem v rámci akce dohrál 14 her, tou jednou navíc je Xtreme verze KKND a jejích 20 nových povedených misí. Hraní trvalo 225 hodin, což je více než u Retro klubu a to s necelou polovinou her. Sledge zjevně vybírá výrazně delší záležitosti. Za vyloženě krátké se dají označit jen Star Trek: Borg a Bad Mojo. Rok vydání nemá moc cenu řešit, pohybujeme se v okolí roku 1996.  

Pokud vás akce zaujala, tak se neváhejte připojit, v lednu hrajeme FPS Exhumed / PowerSlave ze Score 39. Když si tak procházím následujících 11 čísel, tak je zjevné, že nás čeká pěkně našlapaný rok. Takže díky moc za organizaci a vzhůru do Egypta.

Žádné komentáře:

Okomentovat