sobota 17. září 2022

Anorakův týden 25/2022

Horizon: Zero Dawn dohrán a musím říct, naprostá spokojenost. Odhalování minulosti je fajn a i příběh má co nabídnout. Nejde o žádný vrchol originality, ale vše je dobře a zajímavě zpracované a celou dobu mě zkrátka zajímala každá podrobnost. Více asi odhalování minulosti, než současné uspořádání, ale vše vlastně krásně zapadá. Otevřený svět považuji většinou spíše za zápor, ale ačkoliv i zde jsou typické únavné prvky, je jich rozumné množství. Žádná činnost nezačne frustrovat natolik, abych jí nakonec vynechával a věnoval se pouze hlavnímu příběhu. Hru jsem nakonec dokončil na 100% a rovnou pokračuji rozšířením Frozen Wilds. Snad na vydání PC verze druhého dílu nebudeme čekat dlouho. Komentář zde.

Horizon: Zero Dawn

Pomalu postupuji i v The Dig, doufám že během víkendu hru dokončím. Zatím převládají spíše kladné dojmy, vlastně jediný výrazný zápor jsou stále nesympatické postavy. Hratelnost je po prvotním rozkoukání slušná. Hra také často nabízí zajímavé scenérie, na většině obrazovek je rozhodně na co koukat.  

V práci je teď kvůli přípravám na semestr blázinec a tak jsem více než tyhle dvě hry nestíhal. Pár článků mám ale v přípravě a chci také dokončit další rozehrané záležitosti. V pondělí vychází nový Monkey Island, před kterým bych chtěl projet celou sérii. Nějak letos nestíhám ještě více než obvykle, snad se to díky zhoršujícímu počasí zlepší. Ani herní ani čtenářská výzva nejsou ve stavu, jak by se mi líbilo, takže se pokusím zaměřit i na to. Ne že bych četl nebo hrál málo, ale nějak to letos nezapadá do správných kolonek. Pokud má někdo tip na knihu od afrického autora, budu vděčný. 

Žádné komentáře:

Okomentovat